Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Real Protect
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat alkalinizare apa
14500 lei
Brand
LeveLuk SD 501
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Apa Kangen

Apa cea mai apropiata de apa perfecta!
Este mai mult decat o simpla apa de baut!
Compania ENAGIC a creat sisteme incredibile de filtrarea si ionizare a apei, care produc cinci tipuri diferite de ape sanatoase. Una din calitatile sistemului de ionizare si obtinere a apei Kangen : Kangen Water   este ca ne permite sa controlam pH-ul apelor pe care le produce.
O lamurire despre pH: Foarte simplu, pH-ul este indicatorul pe care chimia il foloseste sa masoare gradul de aciditate sau alcalinitate al unui lichid. Valorile lui sant intre 0 -14 cu valioarea zero find extremitatea foarte acida iar valoarea 14 fiind extremitatea foarte alcalina (bazica). Valoarea 7 este valoarea pH-ului la apa neutra. Deci pentru valori mai mici decat 7 un lichid este acid iar pentru valori mai mari decat 7, lichidul este alcalin (basic).
PH-ul unui corp sanatos este alcalin (basic) pe cand pH-ul acid este asociat cu boala ca de exemplu, cancerul nu traieste intr-un corp alcalin (basic), de aceea trebuie sa metinem corpul basic ca o garantie ca evitam aparitia cancerului si a altor boli. Trebuie sa mentionam ca nu vorbim de schimbarea pH-ului sangelui care ramane constant usor alcalin, ne referim la pH-ul lichidului interstitial din corpul nostru.

Apa Kangen puternic alcalina (bazica): (*Nu este apa potabila-nu se bea!*)
Acest tip de apa are un pH mai mare de 11,0 este foarte bazic (alcalin) si este ideal pentru curatarea alimentelor, vaselor, scandurilor de taiat si peste tot la curatenie. Se poate folosi chiar si pentru scoaterea petelor de fructe, coloranti naturali care nu ies cu alti dizolvanti.

Kangen Water : Apa de baut Kangen (este marca inregistrata a firmei Enagic)
Cu un pH intre 8,0 -10,0 acest tip de apa este perfect pentru baut si pentru gatitul sanatos. Lucreaza in favoarea restaurarii organismului la un nivel mai alcalin, ceea ce optimizeaza sanatatea. Astfel, imbunatateste sistemul imunitar si alte functii ale corpului, ajutandu-ne sa functionam mai bine si sa fim mai rezistenti la boala.

Clean Water; Apa curata
Aceasta apa este strict pentru baut, are un pH neutru de 7,0. Este tipul de apa Kangen cel mai indicat pentru a lua medicamentele prescrise de doctor. De asemenea este cea mai buna apa de folosit la prepararea formulei de lapte pentru copiii mici.

Acidic Water: Apa acida sau apa de frumusete (*Nu se bea!*)
Aceasta apa usor acida are un pH de 4,0 - 6,0. Nemaipomenit de buna pentru curatarea gentila a fetei si a ingrijirii estetice in general. Folosim aceasta apa pentru curatarea fetei si a parului. Puteti sa o folositi si la ciclul de clatire al rufelor la masina de spalat. De asemenea e foarte buna pentru spalarea geamurilor si curatarea murdariei de pe parchet pentru ca nu lasa niciodata residuu lipicios, ca in cazul chimicalelor pt curatenie.

Strong Acidic Water: Apa puternic acida (*Nu se bea!*)
Aceasta apa are un pH de 2,7 sau mai mic si se comporta ca un dezinfectant incredibil. Distruge E Coli si MRSA (Stafilococii rezistenti la antibiotice) in 30 de secunde de la contact!. De fapt, in anul 2002, in acord cu Legea japoneza pentru Igiena Alimentara, a fost chiar aprobata pentru dezinfectarea produselor alimentare (legume, fructe, carnuri, etc). Folositi Apa puternic acida sa dezinfectati ustensilele de bucatarie, suprafetele de lucru , etc., pentru a pastra suprafetele curate, fara germeni.In Japonia dezinfectarea ustensileor medicale dureaza 5 minute cu apa Kangen puternic acida - comparativ cu 45-50 minute cu sistemul curent din Romania si multe alte tari (sterilizare cu etuva sau autoclav). Apa puternic acida este capabila sa opreasca aproape instantaneu orice sangerare.

Imaginati-va sa nu mai trebuiasca sa cumparati apa imbuteliata sau chimicale pentru curatenie niciodata de acum inainte!
Apa Kangen va furnizeaza o alternativa naturala completa si sanatoasa pentru nevoile zilnice din gospodarie.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura